A Z-wave parancsok különböző osztályai

Ön valószínűleg látta néhány termék kézikönyvében, azt a listát,  a Z-Wave parancs osztályok a készülék által támogatott. Ez a helyzet különösen a BeneXt , Everspring, Nodon, Philio, Qubino vagy Zipato termékekere igaz. Mik azok a Z-Wave parancs osztályok, és mire alkalmasak? Ez az, amit megpróbálunk megmagyarázni az elkövetkező időkben, cikkeinkben.

A kezdet

A Z-Wave technológia alapja egy szabvány, amit számos gyártó használ. Minden gyártó saját területének specialistája (Danfoss termosztatikus szelepek, Fakro tetőtéri ablakok, ...), ez lehetővé teszi, hogy egy nagyon komplett ökoszisztémát, és minőségi termékeket hozzanak létre.

A termékek közötti átjárhatóság előnye tagadhatatlan. Elsősorban a végfelhasználó  a nagy kedvezményezett, mert amellett, hogy egy nagyon széles termékskála (1500) több mint 350 gyártó termékei állnak rendelkezésünkre. Valaki a Z-Wave technológiával alapozza meg  otthoni automatizálási rendszerét, biztos lehet benne, hogy évek elteltével is támogatást fog kapni hálózatához. Ezeket a fejlesztéseket már megtapasztaltuk, és nagyon innovativ eredmények kaptunk.

folytatás....