Aeon Labs Multisensor

Aeon Labs Multisensor termék ismertető

Az egyik legokosabb Z-wave kompatibilis kombinált érzékelő

Aeon Labs Multi érzékelő 6

 • Mozgás, hőmérséklet, páratartalom, fény, UV és rezgés érzékelő
 • Z-Wave Connectivity
 • Superior tartomány
 • Hosszabb akkumulátor-élettartam
 • Szabotázs védelem
 • egyszerű telepítés

Hogy az otthon nagyon intelligens legyen.

Az intelligens otthon csak akkor jó, ha igazán okos !
Egy érzékelőtől 6 információt kapok valós időben, az tökéletes.
A Multisensor 6 alapja szinte minden intelligens otthonnak,
a belső tökéletességet, egy nagyon esztétikus külső fedi.

6 in 1 Intelligens Z-wave Kombinált érzékelő

Aeon MULTISENSOR 6 a legokosabb módja, hogy elérje az összes információt, ami az otthonában történik, valós időben. A gyönyörűen kialakított készülék figyeli mozgásokat, környezeti világítást, beltéri hőmérsékletet és páratartalmat, figyeli a szeizmikus aktivitás, valamint az UV sugárzást.

Az intelligens érzékelő úgy lett kialakítva, hogy egy integrált megoldással kapcsolatban van az otthonunkal, figyeli minden rezdülését, miközben Ön a munkahelyén vagy szabadságon van. Aeon MULTISENSOR 6 belehet állítani, hogy működjön együtt a Z-Wave vezérlővel, ezután valós idejű frissítéseket, értesítéseket éseket kapunk tevékenység otthonáról. Szeretne értesítést kapni, ha valaki belép az otthonába, vagy amikor egy váratlan hőmérséklet-változás okoz kellemetlenséget ? Az Aeon MULTISENSOR valós időben küld értesitést az ön számára.

Az ötödik generációs multiszenzoros készülék néhány hatalmas fejlesztéssel rukkolt elő. AZ érzékelő most az információkat gyorsabban és messzebb juttatja el.

Aeon is csökkentette a szükséges akkumulátor felhasználást, ezáltale a készülék most 50% -kal megnövelte az akkumulátor élettartamát, igy most azélettartam kb. 2 év.

Súlya alig 75 g, Aeon MULTISENSOR 6 is az egyik legkönnyebb érzékelő a piacon, ez megkönnyiti a telepitést is. Ez a készülék 70% -kal kisebb, mint az előző verzió, ami azt jelenti, hogy beleillik az otthoni környezetbe, anélkül, hogy a jelenlétét érzékelnénk.

Aeon Multisensor-- Motion

5 méteres hatótávolság és a 120 ° -os látómezőt, multiszenzor 6 rögzíti a mozgási adatokat és intelligensen nyomon követ minden tevékenységet az otthonunkban. A megnövelt mozgás monitorozás fejlett biztonságot nyújt távollétünkben is.

Beltéri hőmérséklet monitorozás

MULTISENSOR 6 fel van szerelve egy kalibrált érzékelővel, amely képes pontosan mérni a hőmérséklet -10 ~ 50 ° C (14-122 ° F). Csatlakozhat a Z-Wave intelligens átjárójához, hogy befolyásolni tudja az otthoni fűtési rendszerét.

Aeon Multisensor-- Hőmérséklet
Aeon Multisensor-- Infravörös

MULTISENSOR 6 digitális fényérzékelő segítségével pontosan érzékeli a környezeti megvilágítást a szobában. Intelligensem konfigurálja az otthoni automatizálási rendszert, hogy nyissa ki vagy zárja be a függönyt, vagy ellenőrizzék a telepített lámpákat és a dimmer alapján az otthoni megvilágítás.

Ellenőrizze a párarartalmat

Állitsuk be a páratartalom szintjét, és automatikusan konfigurálja a ventilátorokat, klímaberendezéseket igy elérheti a megfelelő komfort érzetet.

Aeon Multisensor-- _Humidity
Aeon Multisensor-- _Vibration

Szeizmikus tevékenység

A MULTISENSOR 6 észlelheti és jelentheti az esemény alapú rezgést, beleértve a finom szeizmikus aktivitás. A beépített vibrációs érzékelő is védelmet nyújt a külső beavatkozástól, és értesíti Önt, ha az átkerül a telepítés helyéről.

UV sugárzás elleni védelmet

Az intelligens kialakítású érzékelő meg tudja különböztetni az UV megvilágítás és a környezeti megvilágítás. Állítsa be a helyiség redőnyeit függönyöket és ablakokat, hogy megvédje a családját a káros sugaraktól.

Aeon Multisensor-- UV-érzékelő

Műszaki információk

 • Típus szám: ZW100
 • Hőmérséklet tartomány: -10 és 50 ° C. Pontosság: ± 0,5 ° C.
 • Páratartalom: 20% RH és 80% relatív páratartalom. Pontosság: ± 5% relatív páratartalom mellett (25 ° C).
 • Világítás: 0 LUX 1000 LUX.
 • Mozgás érzékenység: 3 méter 5 méter
 • Tápegység: USB DC 5V vagy akkumulátorról (2 × CR123A elem, 3V, 1500mAh).
 • Működési hőmérséklet: -10 és 55 ° C-on.
 • IP besorolás: IP20.
 • Wireless Range: 150m szabadban
 • A készlet tartalma: Aeon MultiSensor6, lengőkar, szerelési szalag és USB kábel (plafon mélyedés adapter külön kapható)