Fibaro Flood Sensor termék ismertető


A valaha készült legszebb, legkifinomultabb vízszivárgás érzékelő
Fibaro Vizszivárgás érzékelő

  • Érzékeli a viz nem kivánatos jelenlétét
  • Integrált hőmérséklet-érzékelő
  • Integrált sziréna és RGB LED kijelző
  • Elemmel működő, élettartam legfeljebb 2,5 év

Fibaro vizszivárgás érzékelő - futurisztikus design, kompakt méret, és sokféle kiegészítő funkciók. A Fibaro Flood Sensor egyszerűen figyelemre méltó! Ez az egyedülálló készülék őrzi Ön és családja biztonságát. A fejlett technológia és a pontosság, a Fibaro Flood-érzékelő figyelmeztet a fenyegető csőtörésre, vagy a gyors hőmérséklet emelkedésre vagy csökkenésre. Mind ezt karbantartást nélkül teszi. Telepitése rendkívül egyszerű.

Az elején volt egy csepp víz ...

A víz a leggyakoribb anyag a világon. Ez ad életet, de ez el is veheti. A víz lehetővé teszi számunkra, hogy élvezzük a minden napi jó érzést és tartós felüdülést. Annak fontosságát, hogy ez az anyag, amely a földünk 70% -át teszi ki, arra ösztönzött minket, hogy vigyázzunk rá. A Fibaro árvíz érzékelő külső megjelenését, a tökéletes vízcsepp ihlette. Minden eggyes csepp, mint a mi rendszerünk elemei, létezhetnek önállóan, vagy csatlakozni tudnak egymással, amely egy koherens ökoszisztémát alkot. A vízcsepp alakja tökéletes és hibátlan, ezért az érzékelő burkolata ugyanúgy néz ki. Az árvíz érzékelő kiváló minőségű, fehér, fényes műanyagból készült, és minden részletében tökéletes. Ez a tervezés rendkívül funkcionális, és a technológia lehetővé teszi a végtelen lehetőségeket.

img img

Tökéletesség minden részletében

A Fibaro Flood szenzor a technológiailag legfejlettebb, leginkább működőképes, mégis meglepően esztétikus víz szivárgás érzékelő a mai piacon. Mielőtt tervezési folyamat kezdődött, a Fibaro mérnökei tesztelték legtöbb elemes árvíz érzékelőt. Egyikük sem felelt meg az elvárásainak. Ezért dolgozták ki a saját tervezésű eszközt, amely legjobban megfelel a vásárlók elvárásainak. Így született meg a Fibaro flood - egy kombinált érzékelő, ami egy új technológiával nyújt biztonságot Önnek és családjának.

DŐLÉSJELZŐ - Érzékeli a több mint 15 fok-os elmozdulást. Arra is figyelmeztet ha valaki meg kísérli áthelyezni vagy szabotálni a készüléket.

DSZIRÉNA - A beépített sziréna segít gyorsan reagálni az esetleges vizszivárgásra, gyors hőmérséklet változásra.

DTELESZKÓPOS SZONDÁK - Fibaro Flood érzékelő az egyetlen a világon, amely tökéletesen működik az egyenetlen felületen, köszönhetően az arany teleszkópos szondáknak, amelyek elég rugalmasak ahhoz, hogy kompenzálják az egyenetlen felületet.

DBE- KI - A bemeneti csatlakozó lehetővé teszi külső szonda és érzékelő telepítését bármilyen helyen. Kimeneti csatlakozó lehetővé teszi a kapcsolatot bármilyen riasztó rendszerrel.

img
img

OPTIKAI KIJELZŐ - a sziréna hangján kivül, a készülék figyelmeztet a veszélyre színes kijelzővel a beépített RGB diódán keresztül.

SZABOTÁZS MEGELŐZÉS - Speciálisan tervezett burkolat tartalmaz egy szabotázs gombot, amely megvédi az akaratlan kinyitástól.

ELEMMEL MŰKÖDŐ - Egy akkumulátor elegendő energiát nyújt az érzékelőnek kb. 2,5 évig.

HŐMÉRSÉKLET SZENZOR - A beépített hőmérséklet érzékelőt lehet használni a padlófűtés vezérlésére, vagy szolgálhat tűzjelző érzékelőként, jelezve a gyors hőmérséklet-emelkedés.

Egy érzékelő, rengeteg lehetőség

A Flood szenzor egy teljesen kompromisszum mentes eszköz. Ez lehet akkumulátor vagy VDC táplált, attól függően, hogy hol van a működési helye. A szenzor működik 12 vagy 24 VDC. A kimenetek segitségével, a Fibaro Flood érzékelőt lehet integrálni bármilyen riasztó rendszerhez. A bemeneti csatlakozó lehetővé teszi külső szonda integrálását, segítségével korlátozott hozzáférési helyen is telepithető.

img
Tápegység vagy akkumulátor. Az érzékelőt működtetheti 12/24 VDC vagy egy elemmel, amely élettartama kb. 2,5 év.
img
Riasztó rendszerek integrálása. Az érzékelő lehetővé teszi az integráció szinte minden elérhető vezetékes riasztó rendszerhez a piacon.
img
Vezetékes vagy vezeték nélküli. Az érzékelő lehetővé teszi a külső riasztási értesítéseket vezetékkel vagy vezeték nélkül.
img

Kettős szabotázs védelem

A víz-szivárgás érzékelő szép, ami kivánatossá teszi, hogy megragadja valaki, és megnézze közelebbről. Tudjuk, és teljesen megértjük. A mozgást, illetve áthelyezést is észlelni fogja, köszönhetően a beépített mozgás érzékelőnek. Minden kísérletet a kinyitásra kimutatható, és a jelentést elküldi a fő vezérlőnek is. Megjegyezném, ez egy nagyon fontos eszköz, hatalmas felelősséggű monitoring otthonunkban, és segít a gyorsan reagálásban.

Ahol szükség van rá

Nagyon fontos, hogy gyorsan érzékelje a potenciális veszélyeket. A Fibaro Flood szenzor kis mérete, a különböző táplálási és riasztó rendszer kommunikációs lehetőségek garantáják, hogy elkerüljük az árvíz fenyegetetséget. A szenzort lehet telepíteni a nehezen elérhető helyekre is, és ott működik, ahol szükség van rá.

img
img
* Vezetékes szondát nem tartalmazza az árvíz érzékelő.
img

Arany teleszkópos szondák

A Fibaro Flood érzékelő fel van szerelve három ultra érzékeny 24 karátos arannyal bevont szondával. Kifinomult teleszkópos mechanizmus lehetővé teszi a az érzékelő műküdését bármilyen helyen, még egyenetlen felületen is. Aranyozás megakadályozza, hogy a szondák korrodállódjanak, és a legpontosabb folyadék kimutatást garantálja. Mindez lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljon, mielőtt a káresemény jelentkezik.

img

Teljes védelem

Biztonsági okokból a Fibaro Flood érzékelő burkolata védve van a nem kivánatos beavatkozásoktól. Az esetleges események bekövetkezésekor a család tagjai értesítést kapnak SMS-ben, vagy e-mail-ben.

img

Vizuális színes kijelző

Elég egyetlen pillantás, hogy megtudja, mi történt az érzékelővel, köszönhetően a színes Led kijelzőnek. Attól függően, hogy az érzékelő beépített LED kijelzőjén milyen szin világit, tudni fogja, hogy a szenzor érzékeli a vízszivárgást, vagy a hőmérséklet drasztikus növekedése-csökkenése van folyamatban. A beépített Z-Wave tartomány teszter segitségével könnyen meghatározhatja azt a helyet, ahonnan a fenyegetés érkezik. Az érzékelő lehetővé teszi a kommunikációt a fő vezérlővel, igy azonnal értesitést kap mobil eszközére.

img

Első a biztonság

Még mielőtt a mosógép, a fürdőkád,vagy különböző vízvezetékek csepegése nagyobb kárt okozna, figyelmeztetéseket küld az eszköz. Kisebb szivárgások a fürdőkád lefolyónál, vagy egy kis tócsa a mosógép szifon mellett, már indok a beavatkozásra. Azonban mi a teendő, ha a kád beépített, és a szivárgás túl kicsi ahhoz, hogy látható legyen ? Még mindig jobb félni, mint megijedni, és létrehozhatunk egy figyelmeztető rendszert. A szivárgás érzékelő egy tökéletes megoldás minden olyan helyen, ahol mi gyanakodhatunk szivárgás előfordulására, akkor is, ha a hely nagyon nehezen hozzáférhető. Ilyen hely lehet egy beépített kád lefolyója, beépített mosógép vagy mosogatógép. Telepítse a Fibaro vízszivárgás érzékelőt a nehezen elérhető területekre is, és élvezze a veszély mentes nyugalmat. Még a legkisebb szivárgás esetén is kap azonnali tájékoztatást az okostelefonjára, és akkor képes lesz azonnal hívni a szerelőt.

img

Nehéz alámerül

Az érzékelőt úgy tervezték, hogy a legnehezebb körülmények között is rendeltetés szerűen működjön. Extrém alacsony vagy magas hőmérsékleten, vagy bármilyen vízszivárgás esetén, függetlenül attól, hogy az gyors vagy lassú. A burkolat vízálló, amely lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatot a folyadékkal, és megakadályozza az elárasztást, amely arra vezetne, hogy megszakadjon a kommunikáció. Csak ilyen típusú érzékelő tudja garantálni a biztonságát.

img

* Segítségével a megfelelő akkumulátort.

Gyors válasz

Vízszivárgás fenyegetetség esetén a Fibaro árvíz érzékelő utasitására, az előre beállított automatikusan rendszer a vízellátás lezárásával megelőzheti a károkat. Ehez elég , hogy felszereljünk egy mágnesszelepet a hidraulikus rendszerbe, valmint egy Fibaro relét. A Fibaro árvíz érzékelő, egy mágnesszelep és a kapcsoló modul nyújt nyugalmat az Ön számára, hogy biztonságba tudhassa otthonát.

img

Padlófűtés

A padlófűtés egy csodálatos kényelem otthonunkban, de sajnos egy rémálom a megfelelő vezérlés számára. Nagyon nehéz meghatározni az optimális hőmérsékletet padló fűtésünk számára, a legkellemesebb konfortérzet számára. Köszönhetően a beépített hőmérséklet-érzékelőnek, a Fibaro Flood szenzor segít vezérelni a padlófűtési rendszerünket. A központi vezérlőnk biztosítani fogja, hogy a hőmérséklet ideális legyen a család kényelme érdekében, miközben az energia felhasználás, a lehető leghatékonyabb legyen.

Megakadályozza a jegesedés

Mivel a Fibaro Flood szenzor számára nem probléma a legkeményebb körülmények közötti munkavégzés, könnyedén használhatja a garázs lejáró hőmérsékletének szabályozására . Az úttest ha lejtős, még a legkisebb mennyiségű jégen is megcsúszhat az autó, ha elhagyja a garázsát. A jegesedés okozhat felesleges baleseteket. A Fibaro Flood szenzort úgy tervezték, hogy megfelelően tudja irányitani a rendszert, ami felmelegiti a házunk körüli utakat, megakadályozva még a legkisebb jégképződés is.

...és segít felismerni a tüzet

Nem fél a szélsőséges hőmérsékletektől. Minden hirtelen hőmérséklet-változás riasztást vált ki a központban, és a családot figyelmeztetni azonnal a mobil eszközön. Szerencsére a Fibaro Flood szenzor segítségével érzékelheti a tüzet, korai szakaszában, különösen ha vannak ismeretlen problémák a jelenlegi tűzérzékelőkkel. A Fibaro Flood szenzor tökéletes kiegészítője a meglévő tűzjelző rendszerének.

img

A tökéletes kombinációja

A speciális eszközök eggyüttese és a bővített jelenetek lehetővé teszik a központi vezérlőnek, hogy függetlenül megtegye a szükséges lépéseket azonnal, ha érzékeli az vízszivárgás veszélyt vagy a tüzet . Még azután is, ha a legkisebb szivárgás felderített a mosógép mellett, a Flood érzékelő jelet küld a relé kapcsolónak, amely lezárja a vízszelepet, és kapcsolja ki a mosógépet, amely csatlakoztatva van a fali csatlakozóhoz. Abban az esetben, ha a tűzjelző aktiválódik , a központ biztosítja a lámpák állapotát , kijelöli a menekülési útvonalat , és a szellőztető rendszert maximális szinten futtatja, hogy megszabaduljon a füsttől lakásunk. Ez csak néhány lehetőség, amikor a modulok jelenete lefut a Z-wave rendszerünkben.

img

Vezeték nélküli frissítés *

A Fibaro Flood érzékelő úgy lett kialakítva, hogy a firmware-frissítéseket automatikusan töltse le egyéni felhasználónként.

img

* A frissítés funkció hamarosan elérhető lesz.

Beépített tartomány teszter

A legmagasabb biztonsági szint elérése érdekében, gondoskodni kell az érzékelő megfelelő működéséről, a beépített Z-Wave hálózati tartomány teszter segitségével. A vezeték nélküli Z-Wave mesh hálózat lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon a központ, a nagy távolságban és közvetett kapcsolat nélküli más Z-wave modulokkal. A beépített LED lehetővé teszi, és könnyen ellenőrizheti a hálózatot, hogy képes legyen a legjobb kommunikációra a Fibaro rendszer.

img