A fibaro bemutatja az első Apple HomeKit kompatibilis készülékeit


A legnépszerűbb Z-wave készülékgyártók bejelentette az első termékeit, amelyek kompatibilisek, az Apple HomeKit automatizálási szabványával.  Ez a három Z-wave tartományából származó  készülék a Fibaro Flood szenzor, a Fibaro mozgásérzékelő és a Fibaro Ajtó / ablak érzékelő.

Ne felejtsük el, a HomeKit  szabvány az Apple által meghatározott  kiegészítőkre fejlesztett automatizálási alkalmazás "House", amely megjelent iOS10. A HomeKit alkalmazás lehetővé teszi  a kompatibilis eszközök számára  a hangvezérlést, a Siri segítségével.

E három Fibaro eszköz  ugyanolyan elegáns, mint a Z-wave , de a technológia Bluetooth. A Fibaro indít egy új alkalmazást, hogy ellenőrizzék ezeket az eszközöket, a könnyű használathoz, a távoli hozzáféréshez és egyéb jellemzőkhöz. A három készülék is vezérelhető az Apple "Home" alkalmazásal.

FIBARO ÁRVÍZ ÉRZÉKELŐ

A Fibaro Flood szenzor az első víz detektor és szivárgásérzékelő az Apple HomeKit ökoszisztémájábanFel van szerelve  teleszkópos arany szondákkal, hogy érzékelje a víz megjelenését, és lehetővé teszi az egység működését egyenetlen felületen is. A LED kijelző és hangjelzés figyelmezteti a felhasználót az árvízre vagy manipulációra, a vezeték nélküli eszköz  értesíti a felhasználót a problémáról a Fibaro Home ill. Apple  alkalmazásai révén.
fibaro-árvíz-érzékelő homekit
A Fibaro árvíz érzékelő úgy is működik, mint egy hőmérséklet-érzékelő, ami ideálissá teszi olyan területeken, mint a garázs vagy a pince. Amikor beköszönt a hideg, akkor kérheti Siri-t, hogy ellenőrizze a hőmérsékletet egy fűtetlen területen, ahol egy árvíz érzékelő el van elhelyezve, hogy elkerüljük a cső törést és más potenciális problémákat.

FIBARO MOZGÁSÉRZÉKELŐ

A tervezés elnyerte a CES nemzetközi innovációs dijat. A Fibaro mozgásérzékelő egy többfunkciós érzékelő, figyeli a mozgást, a környezeti hőmérsékletet és a fény intenzitását. Ez az elemes készülék Bluetooth vezeték nélküli technológiával működik, és a szem alakú  LED kijelző , amely változtatja a színét mozgás, hőmérsékleti szint, szabotázs és a fény alapján. A támogatás lehetővé teszi, hogy az érzékelőt bárhol a házban elhelyezzük, falra, mennyezetre vagy más felületre.
fibaro-mozgásérzékelő-homekit

A Fibaro mozgásérzékelő  szabotázs védett, köszönhetően a beépített gyorsulásmérőnek. Bármilyen illetéktelen  mozgás vagy az érzékelő látószöge cseréje riasztást indíthat.

FIBARO AJTÓ / ABLAK ÉRZÉKELŐ

A Fibaro Ajtó / ablak érzékelő nyitás és hőmérséklet-érzékelő, amelyet el lehet helyezni bármely nyílászáróra, hétféle színben, hogy megfeleljen minden igénynek. Az eszköz Bluetooht technológiát alkalmaz, az akkumulátoros készülék könnyen telepíthető, a két oldalas ragasztó által nyújtott támogatással.
fibaro-dw-érzékelő homekit

A HomeKit rendszer tartalmazhatja a Fibaro Ajtó / ablak érzékelőt, amely fontos szerepet játszik a biztonság, a védelem és a kényelem terén otthonunkban.

FIBARO APPLICATION

A Fibaro aplikáció egy natív mobil alkalmazás, az Apple HomeKit rendszeréhez. Az alkalmazás célja, a felhasználóbarát szoftver, az egyszerű eszköz konfiguráció, és a biztonságos hitelesítési folyamat. A HomeKit Fibaro rendszert tudjuk vezérelni, hang segítségével - Siri- közvetlenül az iPhone, iPad, iPod touch vagy Apple Watch készülékeinken keresztül.

fibaro-app-homekitAz Apple TV-vel, az alkalmazás lehetővé teszi a távoli hozzáférést és kezeli az intelligens otthonunkat. A Fibaro app kínál a felhasználók számára tovább fejlesztett funkciókat, beleértve a megfigyelést a készülék állapotára.

A termékpaletta kiterjesztése az  Apple HomeKit irányába, természetes választás volt a Fibaro-tól. A HomeKit platform egy egyszerű és biztonságos megoldást nyújt a meglévő számos előnyével eggyütt , azon felhasználók számára, akik az intelligens otthon rendszer egy új kategóriáját választják. A közös munka az Apple céggel, hogy bővítse a fogyasztói piacát az intelligens otthon terén, nagyon izgalmas számunkra, "mondta Rich Bira a Fibaro vezérigazgatója az Egyesült Államokban.

Az Apple és a Fibaro közös munkája az intelligens otthon vezérlés területén kiemelkedően  jól végzett munka, amit a  kifinomult csomagolás is tükröz. Az állom, hogy az Apple Fibaro termékeket gyárt, igazolódni látszik, a lengyel gyártó  termékeit hamarosan megtalálhatjuk az Apple Store-ban .