Mi az a Nest termosztát és hogy működik ?

MI AZ A NEST TERMOSZTÁT ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

Google Nest 

 

Mindannyian megéltük azt a pillanatot, amikor egy hosszú munkanap után hazaérünk egy fagyos vagy rekkenő meleg otthonba. A Nest termosztáttal ezek a kellemetlen élmények a múlté.

A Nest termosztát energiát takarít meg a kényelem feláldozása nélkül. Úgy tervezték, hogy otthonában kezelje a hűtést és a fűtést, még akkor is, ha távol van. Ez nagyszerű módja egy okos otthon építésének megkezdéséhez is.

Közelebbről megvizsgáljuk a Nest termosztátot, és megnézzük, hogy az Önnek való -e.

Mi a Nest termosztát?

A Nest Labs által kifejlesztett Nest termosztát egy mesterséges intelligenciával kompatibilis termosztát, amely optimalizálja környezetének fűtését és hűtését, hogy csak a szükséges energiát használja fel. A Nest termosztát párhuzamosan működik a Google Home alkalmazással ios vagy Android környezetben.

 

A telepítés után a Nest termosztát folyamatosan tanul az Ön életmódjától, és arról, hogyan segíthet a komfort érzetének növelésében. Amíg a Nest termosztátja csatlakozik a Wi-Fi-hez, bárhonnan módosíthatja a vezérlőket és a beállításokat a Google Home alkalmazással.

A Farsight funkció használatával a Nest termosztát akkor is világít, amikor elhalad melletted, és megjeleníti az időt, az időjárást és a hőmérsékletet nagy és kontúros kijelzőjén. Bármilyen otthonba gyönyörűen mutat , többféle színben és öt nyelvi opcióval kapható.

Hozzáférhet a napi és havi speciális jelentésekhez az energiafelhasználásról, valamint személyre szabott ajánlásokkal annak csökkentésére. A Nest termosztát biztonsági mechanizmusokkal is rendelkezik, amelyek segítenek megelőzni a hőmérséklet okozta károkat otthonában.

Ezenkívül a Google Home rendszeréhez kapcsolt bármely más intelligens otthoni eszköz képes észlelni jelenlétét, és figyelmezteti a Nest termosztátot arra, hogyan állítsa be a kívánt hőmérsékletet.

Hogyan működik a Nest termosztát ?

Több hetes kézi használat után a Nest termosztát megtanulja az Ön szokásait, hogy ezután automatikusan elkezdhesse az optimális beállításokat.

Alapértelmezés szerint a Nest termosztát visszaáll az Eco hőmérsékletre, hogy energiát takarítson meg, amikor távol van. Alternatív megoldásként beállíthatja otthoni és távoli rutinjait is, hogy a Nest termosztát, a beállításait az Ön igényei szerint  személyre szabhassa.

A Nest termosztáttal a fűtésről a hűtésre váltás és a hőmérséklet beállítása manuálisan vagy az alkalmazáson keresztül történhet. A Google Home alkalmazás lehetővé teszi az eszközbeállítások, az energia előzmények és az ütemezési beállítások elérését. Számos információhoz férhet hozzá okosotthonának állapotával kapcsolatban.

A Nest termosztát rendelkezik az Early-On funkcióval is, amely automatikusan kiszámítja, hogy milyen korán kell bekapcsolnia a fűtést vagy hűtést, hogy elérje a tervezett hőmérsékletet, mielőtt megérkezik. Az intelligens ütemezés a legmegfelelőbb olyan dolgokhoz, mint a szoba hűtése lefekvés előtt. A különböző időjárási előre jelzésekhez alkalmazkodva a Nest termosztát a lehető legjobb időn belül elkezdi beállítani a hőmérsékletet.

A Bluetooth használatával a Nest hőmérséklet -érzékelő nyomon követi a hőmérsékletet otthonában. Ezek az információk jobban segítik a Nest termosztátot abban, hogy testre szabott beállítások alapján határozza meg, hogy otthonát le kell -e hűteni vagy fűteni kell.

Mitől más a Nest ?

Amíg a hőmérséklet -érzékelők és a termosztátok évek óta léteznek, a Nest termosztát számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek nélkülözhetetlen részét képezik minden okos otthonnak.

A legtöbb lakás hőmérséklete változó lesz a méret, a szigetelés és az ablakok száma miatt. Ezzel számos hagyományos termosztát hajlamos bizonyos területek túlmelegedésére vagy túlhűtésére, ami a szükségesnél magasabb áram- vagy földgázszámlához vezet.

A Nest termosztát energiát takarít meg, mivel megakadályozza, hogy a fűtő- vagy hűtőrendszere feleslegesen működjön, hogy lehűtse azt a helyiséget, amelyet nem figyel. A szezonális megtakarítás funkcióval a Nest termosztát egész évben apró változtatásokat hajthat végre az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Több Bluetooth -csatlakoztatott érzékelő telepítésével a Nest termosztát azt is azonosítja, hogy mely helyiségeket kell módosítani a nap bizonyos időszakaiban. Például reggel több időt tölthet a meleg nappaliban vagy a konyhában, míg este inkább a hűvös hálószobát részesíti előnyben az pihentető alvás elősegítése érdekében.

A hőmérséklet -szabályozáson kívül a Nest termosztát számos más funkcióval is rendelkezik, amelyek segíthetnek a meglévő fűtési vagy hűtési rendszerek karbantartásában, javításában és fejlesztésében. A beépített képességekkel rendelkező Nest termosztát segít észlelni a berendezéssel kapcsolatos esetleges problémákat, és riasztani az alkalmazáson keresztül.

A Nest termosztát havonta, kétévente vagy évente a légszűrő emlékeztetőit is küld Önnek a használattól függően. A biztonsági hőmérséklet funkcióval a Nest termosztát gondoskodik arról, hogy otthona biztonságban legyen a szélsőséges hőmérsékletektől, amelyek olyan problémákat okozhatnak, mint például a rendszer túlmelegedése vagy fagyása.

Szerezze be a Nest termosztátot okos otthonába még ma !

A Nest termosztát egy gépi tanulást támogató szoftverrel rendelkezik, amely időt, pénzt és energiát takarít meg. Segít olyan döntések meghozatalában, amelyekben megbízhat. Legyen szó hatékony beállításokról, a berendezések problémáinak korai felismeréséről vagy az otthon fűtésére vagy hűtésére fordított pénz megtakarításáról, a Nest termosztát jó befektetés.