Motoros redőny

A motoros redőny legfontosabb tulajdonsága az kívülről beérkező fény mennyiségének intelligens szabályozása. A modern, korszerű típusokkal már a helység hőmérsékletét is jelentősen befolyásolhatjuk. Ezt a tulajdonságot, a szerkezet és az őt irányító vezérlések összhangjával érhetjük el.
Kapcsolatfelvétel
img

A motoros redőny előnyei

A legnagyobb hatásfokot a két rétegű, freonmentes pur habbal kitöltött, alumínium profilanyagból készült palásttal, gumi vagy kefe szigetelésű lefutóval, valamint a most bemutatott motoros redőny vezérlővel érhetjük el.

A Z-wave protokollal működő vezeték nélküli motoros redőny, motoros napernyő vezérlő rendszer nagy előnye, hogy pótlólagos vezetékezés, védőcső vésés nélkül tudjuk egyszerűen, gyorsan, akár házilag telepíteni az eszközöket. A széles választékú komponensek lehetővé tesznek bármilyen kivitelezést, amelyek természetesen kiterjednek a beltéri megoldásokra is pl.: motoros függönyök, motoros vetítővászon, motoros szúnyogháló.

img
Tovább információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!
img

Árnyékolók irányításának lehetőségei

  • Már meglévő vezetékes motoros redőny, mechanikus kapcsolóinak cseréje rádiós irányítóra, a falba süllyesztett 65-ös dobozban. Irányítási lehetőség: Kézzel, távirányítóval, PC-vel, mobil telefonnal, tablettel. – Düwi Interact-
  • Hagyományos mechanikus kapcsolóink mögé szerelve a 65-ös dobozban. Irányítási lehetőség: Kézzel, távirányítóval, PC-vel, mobil telefonnal, tablettel. – Fibaro FGR221,
  • Utólagos motoros redőny kialakítás esetén, csak a 230V-os betáplálás kialakítása szükséges, a vezérlőket a redőnytokba helyezhetjük. Irányítási lehetőség: távirányítóval, PC-vel, mobil telefonnal, tablettel. Fibaro FGR221, Merten MTN507801

A mobil alkalmazások eléréséhez szükségünk van a honlapunkon már megismert Micasaverde vezérlőre, amely segítségével, nem csak árnyékolóinkat tudjuk automatizálni, de megalapozhatjuk az egész intelligens otthon rendszerünket !

Árnyékolás technika előnyei

  • Kényelmes: Otthonunk összes árnyékolás technikai eszközét akár egy gombnyomással működtethetjük. A számtalan előre beállított forgatókönyv segítségével aktiválhatunk pozíciókat.
  • Intelligens: A Micasaverde vezérlő segítségével, bárhonnan, bármikor beállíthatjuk eszközeink működését, okos telefonunk, tabletünk, PC segítségével.
  • Energiatakarékos: A vezérlő folyamatosan figyeli az ön lakásának fény viszonyait ( nap le mente, fel kelte ) napra készen. Ezen adatok segítségével kiszámítja és beállítja a lakás legoptimálisabb fény- és hőmérsékletét. Ilyen módon akár 20% fűtés-hűtés energiát megtakaríthat.
  • Biztonságos: A behatolás-jelző rendszeréhez integrálva, mechanikai védelmet nyújt, távollétében jelenlét szimulációt futtat, mintha otthon tartózkodna.
  • Gazdaságos: A Micasaverde vezérlő, mentesíti önt a legtöbb költséges kiegészítő megvásárlásától. Pl.: Időzítő panel, fény érzékelő, távirányító.
Évek óta rendkívül megbízhatóan működik a 13 zónás fűtésvezérlési rendszerünk. A redőny és riasztó rendszerrel kiválóan kommunikál.
- Dr Kemper Róbert, Budapest, XII. ker.