Riasztó rendszer

Az elektronikus behatolás jelző célja otthonunk, vállalkozásunk értékeink védelme lopás betörés ellen a nap 24 órájában.
Kapcsolatfelvétel
img

Elrettentés

Az elrettentés célja annak megakadályozása, hogy a nem kívánatos személyek a műveletük végrehajtása előtt letegyenek szándékukról. Biztonsági eszközök jelenléte, minimalizálja azt az időt amíg a veszélyeztetés fenn áll.

img
Tovább információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Potenciális tolvajok elriasztása

A behatolás jelző rendszer, monitoring eszközökkel kiegészítve puszta látványa is az elrettentést szolgálja. A illetéktelen behatolók cselekedeteinek megakadályozásának legjobb módja a megelőzés. Ezek az eszközök aggodalmakat vált ki, és arra ösztönzi a behatolót, hogy mielőtt távozzon.

img

Esélytelenül

Az elrettentés nem kelthet kétséget az elkövetőben. A monitoring eszközök puszta léte is azt kell hangsúlyozni, hogy az esetleges behatolás nem jár következmények nélkül. A helyi előrejelző rendszerek destabilizálják az illetéktelen személyt, és menekülésre kényszerítik.

  • Sokszor a kültéri hang-jelző, kültéri kamerák puszta jelenléte is elég meg akadályozni a tolvajok behatolását.
  • A hangos riasztások és fények, arra figyelmeztetik a behatolót, hogy nem biztonságos a hosszú távú jelenléte a környéken.
  • Ezek a berendezések 90%-ban elegendők elijeszteni a bűnözőket.
Évek óta rendkívül megbízhatóan működik a 13 zónás fűtésvezérlési rendszerünk. A redőny és riasztó rendszerrel kiválóan kommunikál.
- Dr Kemper Róbert, Budapest, XII. ker.