Fibaro Door and Window sensor

Fibaro Door and Window sensor termék ismertető


Rendkívül sokoldalú 3-in-1 Z-Wave érzékelő egyesíti a mozgás, a hőmérséklet és a bináris szenzor funkciókat.

Fibaro univerzális ajtó és ablak nyitás érzékelő

  • Észleli ablak vagy ajtó nyitását - biztonságának növelése érdekében
  • Monitorozza minden szoba hőmérsékletét a DS18B20 érzékelő
  • Csatlakoztassa a külső bináris szenzort a Z-Wave hálózatához
  • Könnyen illeszthető minden ajtó, ablak, kapu, vagy redőnyére

 


Ajtó / ablak érzékelő

A FIBARO Ajtó/Ablak érzékelő elemmel működik és egy reed relé található benne. Ennek az érzékelőnek a segítségével figyelemmel kísérheti az ajtók, kapuk és ablakok helyzetét, továbbá használható hőmérsékletérzékelőként és digitális bemenetként is, automatikus világítás kapcsoláshoz és beléptető rendszerekhez. A Z-Wave kommunikációs szabvány garantálja a teljes kompatibilitást a Fibaro intelligens otthon rendszerrel.

Reed-érzékelő

A modul ellenőrzi a  nyitás / zárás feltételét minden ablakon vagy ajtón. Megnyitott ablak megakadályozza a  fűtési rendszer inditását vagy a légkondicionálót egy adott helyiségben, és ekkor nem lesz kitéve a felesleges költségeknek. Amikor felszereli az  érzékelőt a bejárati ajtótra, akkor kapcsolja be a világítást automatikusan a helyiségben, vagy egy előre beprogramozott jelenetet aktivál. Ezen túlmenően, az Ajtó / Ablak érzékelőt lehet használni, mint a  riasztó érzékelő.

 

Vezeték nélküli beépítés

A FIBARO Ajtó/Ablak érzékelő bemenetelét egy hagyományos fali kapcsolóval is vezérelhetjük. Ezáltal olyan helyre is tehetünk kapcsolót, ahova eddig a vezeték hiánya miatt nem tudtunk.


Hőmérsékletérzékelő

A FIBARO Ajtó/Ablak érzékelő tovább bővíthető egy BS18B20 típusú hőmérsékletérzékelővel. Telepítése egyszerű, csupán csatlakoztatni kell a 3 lábát az Ajtó/Ablak érzékelő bemeneteihez. Az így kapott adatok segítségével automatikusan vezérelhető a helyiségek szellőzése, hűtése vagy fűtése.

Könnyű és gyors telepítés

 A modul telepitése nagyon egyszerű. Csak vegye ki a dobozból,  távolitsa el  a védőfóliát az akkumulátorról. A csomag tartalma egy két oldalas ragasztó, mellyel könnyen rögzitheti az eszközt. Alacsony energiafogyasztása csökkenti az akkumulátor cseréjének ciklusát kb. 2 év. A rendszer értesíti Önt, ha alacsony az  energia állapota. Jelenlegi energiafogyasztás mindig látható a Z-wave vezérlő - Vera, Home Center, Domotic stb.-konfigurációs panelén.

Vezeték nélküli frissítés

A modern FIBARO Ajtó / ablak érzékelő úgy lett kialakítva, a szoftver frissítéseket vezeték nélkül alkalmazza. Minden frissítés a készüléken zökkenőmentesen zajlik anélkül, hogy a beavatkozna. Teljes automatizálást, szoftverfrissítést, kényelmet és biztonságot garantál a Fibaro csapat
ajtoablak14

Műszaki információk

  • Technológia: Z-Wave jeladó (868.42 MHz) EU
  • Érzékelők - Reed (nyitás), Hőmérséklet és bináris bemenet
  • Hőmérséklet mérés megköveteli DS18B20 érzékelő .
  • Nyomógombos: Inclusion, kizárás a Z-Wave hálózat
  • Elemmel működő (1 / 2AA) Low-akkumulátor figyelmeztetés
  • Méretek (MaxSzéxMé): 76 x 17 x 19mm