Fibaro Home Center Lite

Fibaro Home Center Lite termék ismertető


Sokfunkciós apró, erős vezeték nélküli intelligens otthon vezérlő,  gateway Z-wave kommunikációval


  • A fejlett Fibaro Home Center 2 lite verziója
  • Távoli hozzáférés weboldal vagy mobiltelefonon keresztül
  • Egyszerű, barátságos felhasználói felület egyszerű konfiguráció
  • Apró mérete - 90 x 90 x 33mm
  • Tartalmaz egy európai (Schuko) tápegységet

Új Fibaro Control Center Lite

Az új FIBARO Home Center Lite (HCL) egy komplett Z-Wave otthon automatizálási átjárót. Ne hagyja, hogy a kis méret megtévessze - A Home Center Lite az egész lakása automatizálását megoldja.  Kommunikál az  érzékelőkkel,  aktiválja a lámpákat, szabályozza a fűtést, és még figyelmeztet is, ha fenyegetést érzékel mint a tűz, víz szivárgás vagy estleg betörés.


Fibaro Home Center Lite Interface

Apró, hatékony és erőteljes

A Fibaro HCL apró - mérete mindössze 90 x 90 x 33mm .

A HCL használ egy új ARM Cortex-A8 processzort, a nagy sebesség használata közben nagyon kevés energiát fogyaszt. HCL az egyik legkisebb Z-Wave vezérlő a piacon, és még mindig megdöbbentően nagy ahhoz, hogy kezelni tud akár 230 Z-wave eszközt.


Állítsa be saját kezelőfelületét


Az intuitiv Fibaro rendszert és az alkalmazásokat, az új Command Post segitségével saját elképzelése szerint testre szabhatja.Fibaro Home Center Lite Interface

Kiterjesztett Multi-Media vezérlés

Az új Home Center Lite még nagyobb integrációt biztosit az  ön otthoni multimédiás eszközei, és a  Z-Wave rendszer között. Kezeli a TV, Házimozi, Hi-Fi és más multi-médiás eszközöket a Fibaro App segitségével. Ezeket az eszközöket be lehet állítani, hogy automatikusan - például haza érve,  a TV-készüléken a 18:00 órás hírek fusson, ahogy belépek az ajtón.

Fibaro Home Center Interface

Energiagazdálkodás

Köszönhetően a beépített energiagazdálkodási funkcióknak, használatával a Fibaro Home Center Lite vezérlő nyomon követheti az aktuális energiafogyasztását és annak történetét, miközben képes kiszűrni a kimagasló fogyasztókat. Részletes statisztika kerülnek bemutatásra világos grafikonokon, hogy  segítsen összehasonlítani az előzményekkel, és megbecsüli a  közelgő számlákat.

Fibaro Home Center Interface

Csak a tökéletes hőmérséklet

A Fibaro Home Center Lite vezérlő használatával elkezdheti a fűtés szabályzást és beállíthatja kedvenc hőmérsékletét, miközben még mindig az irodájában van.  Könnyedén programozható a klíma panel és a előre beállithatja akár az egész heti hőmérséklet táblát. Éjszaka válassza ki a hőmérsékletet, ahol a legkomfortosabb aludni és amikor felébredt, meleg fürdőszoba várja. Az intelligens hőmérséklet szabályzás megadja azt a  kényelmet, amit még nem tapasztalt.

Fibaro Home Center Interface

Hely meghatározás

A HCL mindig tudja, hol tartózkodik,vagy a család tagjai, köszönhetően a geo lokalizációnak. Ha elmegy otthonról, a rendszer kikapcsolja a  fölösleges eszközöket, élesiti a riasztót, és szimulálja a jelenlétét, hogy vissza tartsa a betörőket. Haza térés előtt az előre beállitott paraméterek szerint, a rendszer beállítja a hőmérsékletet és lefuttatja a kivánt jeleneteket.

Fibaro Home Center Interface

Bővíthető

A HCL egy moduláris vezérlő, amely könnyen bővíthető. Nem csak a Z-wave otthoni hálózatát bővitheti folyamatosan, de a HCL fő vezérlőjét is kiegészitheti saját akumlátorral, GSM modullal. Ezen eszközök segitségével, megnövelheti otthona biztonságát, stabilitását.

Fibaro Home Center Interface