Fibaro Wall Plug

Fibaro Wall Plug termék ismertető


Rendkivül egyszerű, ám de igen hasznos ki-be dugaszoló aljzat

Fibaro intelligens Fali dugaszoló aljzat

 • Wireless Z-Wave On / Off dugaszoló aljzat
 • Szines LED gyűrű tájékoztat, a pillanatnyi energia felhasználásról
 • Figyelemmel kíséri és elemzi az energiafelhasználás
 • Integrált Z-Wave hálózat tartomány teszter
 • Kapható Schuko és francia / Belgium socket tipusban

A legkisebb a világon

A Fibaro fali csatlakozó, intelligens  teljesítmény mérési funkcióval , plug & play programozással, rendkívül kompakt kivitelben, a legmodernebb Z-wave elosztó.  Ezt a funkcionális fali csatlakozót lehet alkalmazni, vezérelni kívánt elektromos készülékeknél, miközben figyeli az energiafogyasztást. Kényelmes és karbantartás mentes módon lehet tesztelni  a Z-Wave hálózat kiterjesztését is.

Rendkívül kompakt és vonzó

A Fibaro fali csatlakozó a legkisebb és legvonzóbb ezen eszköz körében a piacon. A felületi simaság, gyönyörű kristály energia gyűrű és a modern design, tökéletesen illeszkedik bármilyen belsőépítészeti megoldáshoz.


Plug & Play

A Fibaro Wall Plug telepítése nem igényel szerszámokat vagy szakembert. Csak vegye ki a dobozából, csatlakoztassa  a konnektorba, és dugja be minden elektromos készülékét. A felhasználóbarát felület biztosítja az egyszerű és intuitív programozást bármelyik fő vezérlőnkhöz.

Fibaro fali csatlakozó - Plug and Play

A kiváló minőségű tervezés

Mesteri pontossággú tervezéssel és extrém körülmények közötti tesztelések után született meg az eszköz . Annak ellenére, hogy több száz technikai kihívásokkal kellet szembe nézni,  kompromisszumok nélkül készült el a Fibaro Wall Plug.  A készülék nem egy egyszerű távirányítható csatlakozó, ez egy igazi mérnöki mestermű. Vegye a kezébe, és nézze meg azt a szeretet, amit a Fibaro mérnökei adta ehhez az eszközhöz.

 A kristály RGB LED gyűrű tájékoztat  a csatlakoztatott készülék aktuális terheléséről, és ezzel párhuzamosan változik a színe. A burkolat anyaga magas minőségű anyagokból készül,  a külső héj polírozotságának pontossággal 3 nm!

Fibaro Wall Plug

A gyermekek biztonsága

A készülék fel van szerelve egy speciális beépített csatlakozó fedéllel, amely aljzat biztonságáért felel. Ez különösen hasznos védelem a csecsemők biztonsága érdekében, akiknek az érdeklődése és kreativitása a legfiatalabb években határtalan. 
Terhelés ellenőrzés alatt

A Fibaro fali csatlakozó egy egyfajta miniatűr eszköz, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a villamos energia mennyiségét.  A hibátlan kristály LED gyűrű szinváltozása tájékoztat az aktuálisan csatlakoztatott készülékek terheléséről. Emellett, a beépített hőmérséklet-érzékelő figyelmezteti Önt villogó lila fénnyel, ha a hőmérséklet meghaladja a 55 ° C fokot. A riasztás akkor is fut, ha a megengedett legnagyobb terhelés eléri a 2,5 kW-ot.

Z-Wave hálózat  teszter

A Fibaro fali csatlakozó, egy egyedülálló sajátosságal teszteli, az intelligens Z-Wave hálózat lefedettségét. Ultra könnyű, nagyon gyors hálózati olvasási idő alatti vizsgálatok  mutatják, a tényleges kapcsolat állapotát. Indítsa el a folyamatot, megnyomva a gombot, a dugó házán néhány másodpercig. A lila LED fény tájékoztatni fogja, hogy a csatlakozó  teszt üzemmódban van. Kis idő múlva, a jelenlegi lefedettségi szín jelenik meg.

Fibaro fali csatlakozó - tartomány Tester

Vezeték nélküli frissítés

Vezeték nélkül tudja a készüléket frissiteni, a Home Center 2 funkciójával, bármikor, ha egy új firmware áll rendelkezésre. Nem kell ki húzni a  fali aljzatból és csatlakoztatni a számítógéphez. Csak nyomja meg a Frissítés gombot, és élvezze az időt, amit szeretteivel tölthet.

 Fibaro fali csatlakozó - Vezeték nélküli frissítés


Bébiszitter

A világos szabályok és irányelvek rendkívül fontosak a gyermek nevelésben. A Fibaro  még ezen a területen is segit. Csatlakoztassa a fali csatlakozót játékkonzolhoz vagy TV-hez a gyerekszobába, és távolról eldöntheti, hogy mikor csatlakozhatnak az eszközökre gyermekei . Tartósan beállíthatja a rendelkezésre álló időt, a konzol és / vagy a TV működtetésére.

 Fibaro fali csatlakozó - Baby Sitter
Műszaki információk

 • Technológia: Z-Wave (868.42 MHz)
 • Maximális terhelés: 2,500W
 • Feszültség: 230V, 50Hz LED: 16 millió szín jelzi a készülék energiafogyasztását
 • Energia Monitoring: áramfelvétel (W) és a felhalmozott fogyasztás (kWh)
 • Tartomány Tester: Jelzi a lefedettséget és a routing bármely pontján a Z-Wave hálózatban
 • Túlterhelés riasztás: jelzi az energiafogyasztás megnövekedését az  előre beállított szinttől
 • Nyomógombos programozás és kizárás Z-Wave hálózatban
 • Méretek (átmérő x hossz): 43 x 65 mm
 • Aljzat verziók: Schuko (F típus) és a francia / Belgium (E típus)