Fibaro FGR-222 Roller Shutter 2

Fibaro FGR-222 Roller Shutter 2 termék ismertető


Vezérli az összes redőnyt, napellenzőt, garázsajtókat, kapukat - széles körben használható FGRM-222 vezérlő

Az Intelligensvilag.com rendkivül elkötelezett az árnyékolás technikai rendszerek automatizálása terén. Renkívül széles partner hálózatunknak köszönhetően nagyon sok otthonba elvittük már a rendszer által nyújtott kényelmet. Ennek okán külön foglalkozunk az árnyékolás technika jelentőségével, IDE KATTINTVA tőlunk is kérhet igen kedvező ajánlatot.


Fibaro intelligens árnyékolás technikai vezérlő

 • Vezeték nélküli vezérlés bármely AC motorra
 • Pontos beállitás redőny vagy napellenző
 • Automatikus kalibrálás
 • Támogat öt különböző típusú motoros rendszert
 • Figyelemmel kíséri és elemzi az energiafelhasználást
 • 3 vezetékes világítás Icon

Fibaro  FGR-222

 A Fibaro redőny 2 egy fejlett vezérlő az elektromos redőny, napellenző, reluxa és garázskapuk irányitására. A modul képes bármilyen árnyékolás technikai eszközzel kommunikálni, amely egy AC elektromos motorral működik. Kiemelkedő a sokoldalúsága, rendkívül kis méretű, és a végálláskapcsolók kalibrálás teszi a Fibaro FGR-222 a legfejlettebb Z-Wave eszközzé az ilyen típusú a szegmensben. Ezen felül, az új változat Power Metering funkcióval is el van látva.

Fibaro redőny 2

Teljes kompatibilitás

Méretei 37mm x 42mm x 17mm Fibaro FGR-222 rendkívül kicsi modul, amely könnyen elfér a redőny tokban vagy a kapcsoló mögött. A Fibaro FGR-222 lehetővé teszi a pontos pozició meghatározást az elektromos redőnyön, reluxán, és rendelkezik speciális zsaluzia funkcióval is. A pontos léc pozició meghatározása elősegitit a kifinomult jelenetek programozását. Természetesen kompatibilis a legújabb elektronikus végállással ellátott motorokkal is.

Fibaro redőny 2 - A tökéletes kalibrálása

Riasztórendszer együttműködés

A Fibaro FGR-222 használja a Protection Command v2 osztály aktiválását a nemkívánatos elektromos motor mozgatása érdekében. Miután a riasztó rendszer aktiválódott, a modul nem reagál a fali kapcsolók parancsára. Ez hasznos lehet abban az esetben, hogy egy nem kivánatos betörés esetén, a nyilás zárók szabad utat kináljanak.

Ezen túlmenően, az FGR-222 válaszolni tud a  tűzjelző, vizszivárgás riasztó,  vagy általános riasztásokra, melynek köszönhetően a rendszer képes ellátni bizonyos tevékenységeket konkrét fenyegetések esetén.Meg tudja nyitni a  redőnyöket, a kapuk biztonságos menekülési útvonalat biztositanak tűz esetén.

Fibaro redőny 2 - Riasztás együttműködés

Kézi és távoli működtetés

Akár munka közben, pihenéskor, vagy a vásárláskor, ellenőrizheti a redőny, napellenző, garázskapu, vagy akár reluxa állapotát. Beavatkozhatok távolról, egy okostelefon vagy tablet alkalmazásával, vagy lokálisan, a fali kapcsolóval.

Fibaro redőny 2 - Operation

 

A tökéletes kombináció

Részletes egyesület funkció lehetővé teszi a csoportok létrehozását egyéb Fibaro redőnyökkel vagy bármely más Fibaro eszközzel, pl fali csatlakozók , érzékelők , relé , RGBW vezérlők . Csak egy pár kattintás, és a zárási funkcióra az összes többi is egyszerre záródik. Fény érzékelőink segitségével pontosan beállithatjuk a szobánkba bejutó természetes megvilágitás mértékét.

Fibaro redőny 2 - tökéletes kombináció

 

Biztonságos Garázsajtó nyitás

A Fibaro FGR-222 garázskapu funkciója renkivül kifinumultan hajta végre a funkcióját. A rendszerhez tartozó érzékelők segitségével, a lehető legbiztonságosabban tudok parkolni garázsomba. Pl. jelenet: megközelitem a garázskaput és semmi akadály nem lép fel, az ajtó automatikusan nyitódik, az Fibaro RGBW vezérlőm szinekkel jelzi a poziciómat.

Fibaro redőny 2 - Öt üzemmód

Műszaki információk

 • Vezeték nélküli: Z-Wave (868.42 MHz)
 • Feszültség: 110 - 240 V, 50 Hz
 • Bekötés: Szükség nulla
 • Maximális terhelés: 1,000W - 4.3a (230V AC)
  • 4,2 A lámpák és az ohmos terhelés
  • 1,7 A motorok és induktív terhelések
 • Fogyasztás: <0,8 W
 • Wireless Range: 50 m-ig (Outdoor) és 30 m (beltéri)
 • Z-Wave tartomány teszter (LED kijelző)
 • Méretek (HxSzxM): 42 x 37 x 17mm